RUIMTELOG - do 18.04.2019

Nieuws uit de ruimte en van Ruimteschip Aarde. Volg de missie van André Kuipers en lees meer over de rol van ruimtevaart in jouw dagelijks leven.Afl 6 - Zweten in de Sojoez-simulator

19 december 2011

In de laatste weken voor zijn lancering vertelt astronaut André Kuipers over het internationale ruimtestation, de Sojoez, zijn ruimtepak en nog veel meer in de YouTube miniserie @astro_andre in Sterrenstad. Vandaag de laatste aflevering: Zweten in de Sojoez-simulator.
Afl 5 - Het Sokol ruimtepak

17 december 2011

In de laatste weken voor zijn lancering vertelt astronaut André Kuipers over het internationale ruimtestation, de Sojoez, zijn ruimtepak en nog veel meer in de YouTube miniserie @astro_andre in Sterrenstad. Vandaag aflevering 5: Het Sokol ruimtepak.
Afl 4 - Rondtollen in de mensencentrifuge

14 december 2011

In de laatste weken voor zijn lancering vertelt astronaut André Kuipers over het internationale ruimtestation, de Sojoez, zijn ruimtepak en nog veel meer in de YouTube miniserie @astro_andre in Sterrenstad. Vandaag aflevering 4: Rondtollen in de mensencentrifuge.

 

 
Afl 3 - Trainen in een nep-ISS

8 december 2011

In de laatste weken voor zijn lancering vertelt astronaut André Kuipers over het internationale ruimtestation, de Sojoez, zijn ruimtepak en nog veel meer in de YouTube miniserie @astro_andre in Sterrenstad. Vandaag aflevering 3: Trainen in een nep-ISS.
 

 
Afl 2 - Hoe werkt een ruimte-wc?

5 december 2011

In de laatste weken voor zijn lancering vertelt astronaut André Kuipers over het internationale ruimtestation, de Sojoez, zijn ruimtepak en nog veel meer in de YouTube miniserie @astro_andre in Sterrenstad. Vandaag aflevering 2: Hoe werkt een ruimte-wc?
 
Afl 1 - André Kuipers vertelt over Sterrenstad

30 november 2011

In de laatste weken voor zijn lancering vertelt astronaut André Kuipers over het internationale ruimtestation, de Sojoez, zijn ruimtepak en nog veel meer in de YouTube miniserie @astro_andre in Sterrenstad. Vandaag aflevering 1: Hoe is het om als astronaut in Sterrenstad te wonen en te trainen?
 
Categoriën


Nieuws van André (76)
Mens en aarde (16)
Alles wat leeft (6)
Klimaat en weer (4)
Ruimtevaart nieuws (53)
Miniserie Astro André (6)
Agenda (13)

Maand agendaFoto's van André


Ruimteschip Aarde en astro_andré zeggen...